Douchegel

Verpakking: Petfles met klapdop inhoud 500 ml. Voor uitwendig gebruik
 

Een natuurproduct zo zuiver als je het zelden meer vindt. Deze gel is speciaal ontworpen voor de gevoelige huid en voor allen die beseffen hoe belangrijk onze huid is voor onze gezondheid. De gel bevat superfijn verdeelde tarwekiemolie die de huid door en door voedt. Wast door middel van zachte raapolie. Irriteert niet, prikt niet in de ogen. Relaxed en geeft energie. Maakt de huid zijdezacht en soepel. Kan ook als shampoo worden gebruikt.
 

Samenstelling:

Met o.a. lavendel afkomstig van de Mont Blanc. Plantjes op deze hoogte (1400 meter) leveren een zeer fijne, hoog kwalitatieve etherische olie op! Verder ook nog planten uit onze streken: tarwe* en bieten (slagen de zonne- energie op). De tarwe is onder meer rijk aan vit. E en de bieten geven de gel een milde waseigenschap. De tarwekiemolie in deze gel bevindt zich in een uitzonderlijk fijne toestand waardoor hij makkelijk kan opgenomen worden door de huid. Deze hoogtechnologische toepassing is extreem kostbaar en dus zeer zeldzaam ...

Hoe klein toch groots kan zijn!  

Alfons Ven ontwikkelde deze unieke douchegel ooit voor een kindje van 4 jaar. Het jongetje verdroeg geen enkele vorm van zeep. Intussen is het een weldaad geworden in iedere badkamer en sporttas!

Relaxerende Badolie met Sint Jansolie

Verpakking: Plastic fles, inhoud 200 ml. Voor uitwendig gebruik.

Niet gebruiken bij zwangerschap, of wanneer je bezig bent zwanger te worden.

Jouw paradijs op aarde......
Het is een luxe badolie die na een vermoeiende en stresserende dag bijdraagt tot ontspanning van het lichaam. De natuurlijke fruitige geur draagt bij tot een rustgevende en ontspannende atmosfeer. Zorgt voor een fris gevoel. Stimuleert de huid.
Verzachtende werking:
Ter verzorging en verzachting van de huid in alle omstandigheden. Opwekkend, verfrissend. Stimuleert de huidfuncties. Gunstig voor een goede geestelijke balans.
Luxueuze werking:
voedt de huid na overbelasting van mechanische, milieuvervuilende en klimatologische omstandigheden zoals sterke zonnestralen, etc. Opwekkende en frisse geur tijdens het baden. Blijvende aangename geur op de huid nà het baden.


Bij langdurig baden vertoont de badolie enkele therapeutisch verzachtende effecten: zoals bij verharde klieren, jicht, reumatische aandoeningen, lumbago,  pijnlijke aambeien, vermindering van pijn en jeuk o.a. van insectenbeten, etc.

Gebruiksaanwijzing: 2 dopjes toevoegen tijdens vollopen van bad of 2 dopjes in bad, daarna met de hand omroeren. Kan ook in bubbelbad.

Samenstelling: Goudsbloem, Aloë Vera,  Sint-Janskruid,  niemolie, vit.E,  vitamine C,  koudgeperste zonnebloempittenolie, perzikenextract.

Aftershave met kamille, Eau des Herbes

Verpakking: glazen fles, inhoud 100 ml. Voor uitwendig gebruik


Deze aftershave zorgt ervoor dat je huid wordt hersteld en na het scheren fluweel zacht aanvoelt.
Verfrissend, verzorgend, aangenaam geurend en mannelijk. Een weldaad voor je huid.
Na het verdwijnen van de geur blijft de werking van de aftershave doorgaan.
Verachtend bij een geprikkelde huid door het scheren veroorzaakt. Huidverzorgend. Ondersteunt het herstellende vermogen van de huid. Voorkomt onaantrekkelijk aanzicht door puistjes veroorzaakt.
Deze aftershave is samengesteld uit een extract van kamillebloemetjes, smeerwortel, toverhazelaar en wijngeest. Alle ingrediënten komen uit het plantenrijk en de aftershave is bijgevolg volkomen natuurlijk. De 100% natuurlijke geur is een geur van vers steppegras aan de rand van de jungle.
 

 

Tandpasta met Echinacea en Crab-Apple

Verpakking: plastic tube met makkelijk klapdopje. Inhoud 100 gram

Deze speciale tandpasta met nostagisch tintje, heeft een bijzonder frisse smaak. Verbetert de conditie van het tandvlees, maakt tanden écht wit en houdt ze glanzend. Bevat geen kunstmatige zoetstoffen noch fluoride. Reinigt tanden, tandvlees en tandprothese op een zachte en toch diepe manier. Hersteld bioflora van de mondholte. Aangeraden als onderhoudstandpasta voor iedere leeftijd. 100% natuurlijk, gemaakt met natuurlijke stoffen uit het planten- en mineralenrijk.
Extra meerwaarde: bevat Crab Apple volgens Dr.Bach en een spagyrische bereide tinctuur van Echinacea volgens Dr.Geerts. Beide ingrediënten zijn respectievelijk gekend om hun diep reinigend vermogen en antiseptische werking.
Onderhoudstandpasta o.a. bij gevoelig tandvlees. Onderhoudstandpasta voor rokers: maakt tanden wit. Verhoogt de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels.
Een langdurige frisse adem en een veilige lach bezorgen je een zeker gevoel. Poetsen van tanden en tandvlees en tandprothese op een unieke manier....

Samenstelling:

Krijtmineraal, Montmorilinietklei, Glycerine, Stevia, Pepermunt, Kruizemunt, Crab Apple & Echinacea (beiden van eigen teelt)

Na gebruik tube goed afsluiten.

* Deze tube is uniek omwille van het feit dat deze bestaat uit meerdere lagen. Hij zorgt voor een langere bewaartijd van het product, dus ook voor een langdurige kwaliteit.

 

 

Deodorant

Verpakking: glazen fles met vernevelaar, inhoud 100 ml. Voor uitwendig gebruik.

Deze spray is onschadelijk voor de gezondheid!!

Voor de vrouw "Fresh water"
Voor de man "Cool water"
Het ingrediënt
farnesol is een plantaardig alcohol die de groei van bacteriën (die verantwoordelijk zijn voor zweetgeur en zweetvlekken) verhindert. De Salie en de Hamamelis (toverhazelaar) verminderen het zweten, en de kamille verzorgt de gevoelige huid. De geur van de deodorant is fris en vluchtig. Na een tijdje zal je niets meer merken van deze geur, maar de werking van de deodorant blijft doorgaan.
Bestrijdt op een natuurlijke manier de ongewenste lichaamsgeuren. Remt of vermindert het zweten. Herstelt de gevoelige huid ten gevolge van overvloedig zweten. Geeft een veilig, fris gevoel gedurende de hele dag, ook bij mensen die doorgaans geen last hebben van zweten. Werkt geweldig désodoriserend, ook om bv. een kamer op te frissen.
Deze deodorant is samengesteld uit farnesol, salie, toverhazelaar, kamille en wijngeest, alle ingrediënten gehaald uit het plantenrijk. 100% natuurlijk.