Ven 28-dagen Kuur

Lees meer over onze kuren

Verpakking: Doordrukstrip.

Er zijn een aantal 28 dagen kuren met een breed spectrum, die vaak als eerste stap worden ingezet. Het persoonlijk programma wordt afgestemd, op de persoon en de klacht(en) aan de hand van de anamnese en indien nodig een korte test. De korrels zijn geen medicijnen en mogen zonder bezwaar in combinatie met reguliere medicijnen gebruikt worden.


Support

Verpakking: Groene dispenser met ca. 100 korreltjes.
Indicatie:bij onrust en zorgen maken, stress-situaties, examenspanning, plankenkoorts of vergelijkbare situaties, verminderde daadkracht, uitputting: fysieke en / of mentaal, overbelasting, zwakke zenuwen, trauma's, geschrokken gevoel na het horen van slecht nieuws of na het zien van een ongeval, verdriet, twijfel, tijdens drukke werkzaamheden. Verbetert prestaties, geheugen en concentratievermogen, bevordert een natuurlijke gezonde nachtrust.

 

Travel

Verpakking: Blauwe dispenser met ca. 100 korreltjes.
Indicatie: Bevordert de spijsvertering, Travel heeft een verzachtende invloed op het hoofd, brengt keel tot rust, laat je vrijer ademen door de neus. Is goed voor een normale maagfunctie, bv. als je een vol gevoel hebt of winderig bent. Als je iets verkeerd hebt gegeten, waardoor de darmen onrustig zijn.
 


She

Verpakking: Witte dispenser met ca. 100 korreltjes.
Indicatie: Bevordert een normale en regelmatige menstruatie, bij ongemakken voorafgaand aan / rondom / tijdens de menstruatie zoals vermoeidheid, wisselende stemmingen, prikkelbaar vóór de menstruatie, zorgt voor en goede gemoedstoestand, bevordert de stofwisseling, ondersteunt gewichtsbeheersing, zorgt voor welbevinden tijdens de zwangerschap, bij overgangsverschijnselen als opvliegers en prikkelbaarheid. Opbeurend bij ups en downs, gunstig voor een goede geestelijke balans, verbetert de concentratie... Geeft daadkracht.

He

Verpakking: Witte dispenser met ca. 100 korreltjes.
Indicatie: Positief voor lichaam en geest, gunstig voor een goede mannelijke balans, geeft steun bij het stoppen met roken, bij overmatig gebruik van koffie, tabak en alcohol, opgebrand gevoel, voor een goede conditie van de bloedvaten, geeft daadkracht.

Smile

Verpakking: Witte dispenser met ca. 100 korreltjes.
Indicaties: ondersteunend bij depressieve gevoelens - sombere gedachten - zwaarmoedig - melancholisch - teleurgesteld - triest - vaak neiging tot huilen - ontmoedigd, b.v. na slecht bericht - overgevoelig - onverschillig - passief - gebrek aan belangstelling - doelloosheid - vertwijfeld - eenzaam en verloren gevoel - wanhopig - slecht slapen.
 

Fluox


Verpakking: Witte dispenser met ca. 100 korreltjes.
Ondersteuning bij: algemene vermoeidheid en uitputting met alle gevolgen vandien
mentale en fysieke zwakte - geëmotioneerd zonder reden - verstrooid - slaperig - zwakke zenuwen - na langdurige geestelijke inspanning - gebrek aan evenwicht (mentaal en fysiek) - gebrek aan rode bloedlichaampjes (anaemia) - ondersteuning bij griep - irritatie slijmvliezen, luchtwegen - gezwollen klieren.


ZdA. Zout
der Aarde


Verpakking: Witte dispenser met ca. 100 korreltjes.
Indicatie: Herstelt en verbetert de doorstroming tussen de cellen. Verbetert de communicatie met de innerlijke mens en al wat de mens omringt. ZdA heeft een heeft een gunstige werking op ouderdomsverschijnselen, stimuleert de hersencellen, maakt je alerter, zorg voor een wederopbouw van de cellen, bevordert harmonieuze groei. ZdA werkt bevrijdend en zingevend en maakt plaats voor meer licht in je leven. ZdA ruimt op en kan daardoor emoties uit he verleden losweken. ZdA helpt je assertiever worden, verhoogt de kwaliteit van leven.
Advies:
Gebruik ZdA onder toezicht van een Alfons Ven Therapeut.

Aviva druppels


Verpakking: Flesje 50ml.
Flesje vol weerstand en kracht - ambachtelijk geteeld in de ongerepte natuur. Verhoogt de weestand van het organisme. Verkwikkend voor het hart. Van belang voor het zenuwstelsel, voor een goede gemoedstoestand. Verzachtende invloed op de keel en luchtwegen, houdt de keel schoon. Als pollen in de lucht zijn. Gunstige invloed na ziekte tijdens de herstelperiode. Ontstekingsremmend en antiseptisch.

BMW  (Boosted Mineralwater)

BMW is een uitgelezen mineraal water waarin dé kosmische energie geconcentreerd is opgeslagen.

Verpakking: Fles 710 ml

Toepassingen:

verbetert de opname van alle mineralen, geeft spontane levensenergie, bevordert de harmonische groei, ook van planten en dieren.

Ordent de stroming van je energie, verhoogt je vitaliteit, gaat heel de dag door alle vermoeidheid tegen, regelt je centraal zenuwstelsel. Versterkt je concentratie, lichamelijke kracht en spijsvertering, gaat negatieve effecten van gifstoffen tegen, stimuleert de werking van alle organen. Verhoogt je afweer (immuunsysteem). Geeft een verjongend, fantastisch gevoel!

Tips:

iedere morgen een borrelglaasje van ca 5 cl.,indien je het na 15.00 uur drinkt, bestaat de kans dat je de slaap niet kan vatten.

Gebruik: In het begin kunnen er lichte ontgiftingsverschijnselen optreden. Die gaan spontaan over. Pas eventueel de dosering aan of stop een tijdje. Een pauze ingelast na bijvoorbeeld één fles, geeft het organisme de kans om alles netjes te verwerken.